Átvételi módok, szállítás

Szállítási és átvételi módok részletes leírása:

( A teljes díjszabási táblázatunkat itt találja )

1) Raktárunk, átadópontunk és bemutatótermünk Gödön:

Központi raktárunk Gödön található. A régi helyünkről elköltöztünk (Oázis lakópark), és egy jóval nagyobb helyen nyitottunk ki (2-es Főút). Itt várunk mindenkit szeretettel, ahol a termékeket meg lehet nézni és lehet rólunk információt kérni személyesen is.
Üzlet, raktár, bemutatóterem, szerviz: 2132 Göd, Pesti út 234.
Nyitva tartás:
H-CS: 9.00-19.00h
P: 9.00-17.30h
Szerviz nyitva minden munkanap: 9.00-17.00 (megvárós javítás esetén telefonon midnenképpen egyeztessen velünk!)

2) Ingyenes személyes átvételi pontok Budapesten

A) A XIII. kerület Béke úton (Futár utcánál) lévő partnerünk sajnos 2018.05.31-gyel bezár. Jelenleg ide már nem tudunk felvenni új rendeléáseket.

B) A XI. kerület Tornavár utcában a Kontra kerékpár szervizben a rendelések munkanapokon 11-19h között és szombaton 9-13h között átvehetőek.
Az átadópontra a kész rendelések kedden és csütörtökön általában kora délután érkeznek meg. Csak összeállított rendelések vehetőek itt át, helyszíni árusítást nem végzünk!
A pontos helyszínt az átvételi értesítővel küldjük!
Amennyiben egy ünnep hosszú hétvége, úgy az üzlet a hosszú hétvége alatt végig zárva tart!

3) Kiszállítás Budapest, Fót, Dunakeszi, Göd saját futárunk által:

Kiszállítás esetén időpont nem kérhető, olyan címet adjon meg, ahol nap közben (9-18h között) át tudják venni a küldeményt. Erről bővebb tájékoztatást megrendeléskor a választott szállítási módnál találhat. A kiszállítások általában kedden és csütörtökön indulnak.
Kerülettől vagy várostól függően akár már a 50.000Ft-os rendelése szállítási díját is átvállaljuk, tehát Önnek DÍJMENTESEN házhoz visszük! Erről részleteket a teljes díjszabásban vagy megrendeléskor a kosárnál talál.

4) Kiszállítás országosan futárszolgálattal:
Küldeményeinket a Express One (régi nevén: Trans-O-Flex) futárszolgálat viszi házhoz hétköznaponként 8-17h között. Sikertelen kézbesítés (távollét) esetén a futár értesítőt hagy és újabb kézbesítés kerül egyeztetésre.
Nagyobb rendelések esetén előfordul, hogy a megrendelést több külön csomagban juttatjuk el Önhöz, természetesen többletköltség nélkül.
Kiszállítási időszak, telefonos értesítő sajnos nem kérhető! Feladáskor e-mailt küldünk a várható érkezésről.

5) PickPack Pontra szállítás:

A sorozatos csomagösszetörések és inkorrket hozzáállás miatt ezt az átvételi módot VÉGLEG MEGSZÜNTETTÜK!

6) Postán maradó csomag:

A postai díjak drasztikus emelése miatt (már drágább lett a postán maradó, mint a házhozszállítás) ezt az átvételi módot VÉGLEG MEGSZÜNTETTÜK!