Kedves ügyfelünk!
A futárszolgálatoknál elkezdődött a Karácsonyi szezon, így sajnos a jelenlegi várható szállítási idő: átlag 2-3 munkanap.
Javasoljuk e miatt, hogy olyan címet adjon meg, ahol nap közben valaki biztosan át tudja venni a küldeményt, mert lehet utána megint csak 2-3 napra fogja tudni vinni a futár a csomagot!
Sajnos nem tudunk ezzel mit kezdeni, de célszerű úgy számolni, hogy a csomag nem biztos, hogy másnapra odaér. A megértést a nevükben is köszönjük!

Segítség az oldal használatához

Kedves Vásárlónk!

Az alábbi tippekkel szeretnénk egyszerűbbé tenni az oldalunkon való eligazodást, könnyebbé a vásárlást.

A termékek keresése történhet motortípus vagy alkatrészkategória alapján, ezen kívül szöveges kereső is rendelkezésre áll. Külön listázzuk akciós termékeinket.

A vásárláshoz nem kell előre regisztrálnia. A vásárlói kosarat regisztráció és bejelentkezés nélkül használhatja. A vásárlás egy lépésben történik, melynek része az automatikus regisztráció - megerősítő levélre nem kell várnia!

A kosárban lévő termékeket részletesen áttekintheti, mennyiségüket növelheti-csökkentheti vagy éppen törölheti is, mielőtt véglegesítené a rendelését.

Regisztrált felhasználóink a következő szolgáltatásokat kapják (Személyes menü):

  • Megrendelés-követés - a megrendeléseket folyamatosan cimkézzük aszerint, hogy hogyan haladunk a megrendelés összeállításával, kiszállításával. Bejelentkezés után közvetlenül követheti a rendelés állapotát! (A státuszváltásról email üzenetet is küldünk, személyes átvétel esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot).
  • Személyes adatok - bármikor megváltoztathatja szállítási és számlázási címét, illetve hírlevelünkről le- és feliratkozhat.

Kérjük, tekintse át szállítási és garanciális feltételeinket is.