Kedves Ügyfelünk!
Fizikai üzletünk a kormányrendelet értelmében 2021.03.05-én lesz nyitva utoljára. A webshopunk és a csomagok kiszállítása továbbra is zavartalanul üzemel.
A csomagpontos szállítási módot, mivel sok hely bezár, ideiglenesen felfüggesztettük.
A webshopban házhoz szállítással továbbra is zavartalanul tud rendelni!

Segítség az oldal használatához

Kedves Vásárlónk!

Az alábbi tippekkel szeretnénk egyszerűbbé tenni az oldalunkon való eligazodást, könnyebbé a vásárlást.

A termékek keresése történhet motortípus vagy alkatrészkategória alapján, ezen kívül szöveges kereső is rendelkezésre áll. Külön listázzuk akciós termékeinket.

A vásárláshoz nem kell előre regisztrálnia. A vásárlói kosarat regisztráció és bejelentkezés nélkül használhatja. A vásárlás egy lépésben történik, melynek része az automatikus regisztráció - megerősítő levélre nem kell várnia!

A kosárban lévő termékeket részletesen áttekintheti, mennyiségüket növelheti-csökkentheti vagy éppen törölheti is, mielőtt véglegesítené a rendelését.

Regisztrált felhasználóink a következő szolgáltatásokat kapják (Személyes menü):

  • Megrendelés-követés - a megrendeléseket folyamatosan cimkézzük aszerint, hogy hogyan haladunk a megrendelés összeállításával, kiszállításával. Bejelentkezés után közvetlenül követheti a rendelés állapotát! (A státuszváltásról email üzenetet is küldünk, személyes átvétel esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot).
  • Személyes adatok - bármikor megváltoztathatja szállítási és számlázási címét, illetve hírlevelünkről le- és feliratkozhat.

Kérjük, tekintse át szállítási és garanciális feltételeinket is.