Kedves ügyfelünk!
Sajnos a futárszolgálatok (DPD, Express-One) nagyon leterheltek, így nem tudunk garantálni másnapi kiszállítást. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a kiszállítás jelenleg átlag 2-4 munkanap. A budapesti saját kiszállításaink továbbra is rendben indulnak. Ha sürgős a rendelése, sajnos a személyes átvételt tudjuk csak javasolni amennyiben nem Budapestre kérte a csomagot!
Megértését köszönjük!

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Problémáját vagy igényét a leggyorsabban, a legjobb áron és a legjobb minőségben megoldjuk az egész országban!

- akkumulátor csere APC és bármi más típusú szünetmentes tápegységben akár szervizünkben akár helyszínen az egész országban
- szünetmentes tápegységek felmérése, javítása, szervizelése, szervize, teljes felújítása, karbantartása
- helyszíni igényfelmérés
- UPS rendszerek kiépítése

Kérjük lehetőség szerint minden rendelkezésre álló adattal e-mailben vagy árajánlatkérőnk segítségével keressen bennünket!
Szervizeseink immár több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek különféle UPS-ek terén 250VA-től a 3 fázisú óriás UPS-ekig a legkülönfélébb gyártókon belül.

Hozzuk-visszük szolgáltatás

Dunakeszi, Fót, Göd, valamint egész Budapest területén bármilyen készüléke van 3000VA-ig, mi elhozzuk, szervizünkben akkut cserélünk vagy megjavítjuk majd visszaszállítjuk. A szolgáltatás díja címenként 3000Ft+ÁFA, plusz az esetleges akkucsere, javítás és anyagok költsége. A szállítást általában keddi és csütörtöki napokon tudjuk megoldani.

Rólunk

A céget jelenleg ketten visszük főállásban, illetőleg több partnerünk és alvállalkozónk is van a speciális vagy nagyobb horderejű munkák elvégzéséhez. A szervizelésben, telepítésben és értékesítésben 2005 óta van tapasztalatunk elsősorban APC készülékek terén, de a különböző gyártók palettáján már elég sok készülékhez volt szerencsénk. Így szívesen segítünk akár csak tanácsra van szüksége, akár a készülék kiválasztásában, akár szervizelésben. Kiterjedt partneri hálózatunkon keresztül pedig szinte bármilyen UPS problémára tudunk megoldást találni.