Kedves ügyfelünk!
A korona vírus miatti változásokra külön menüpontot hoztunk létre, melyet folyamatosan frissítünk (főmenüben találja). Gödi üzletünkben a személyes átvétel átmenetileg szünetel! A futáros kiszállítások továbbra is indulnak! Kérjük, ha további kérdése merülne fel, előbb a menüpontban tájékozódjon! Köszönjük!,
A csomagpontra rendelt csomagok szállítása ingyenes 15.000Ft rendelési érték felett (max. 10kg!)!

Regisztráció

Szállítási cím (postacím):

Személyes átvétel és Csomagpontos átvétel esetén is kitöltendő, de ezen esetekben a választott módon és helyen lesz átvehető a rendelés.

Számlázási cím: azonos a postacímmel?

Jelölje meg ezt a négyzetet, ha kér értesítést (hírlevelet) az akciókról. Ezt később a Személyes Profil menüben bármikor kikapcsolhatja. Nem Spamelünk, havonta maximum 1 hírlevelet küldünk, és az adatokat harmadik félnek nem adjuk ki!

Az ÁSZF-t és az Adatkezelési Nyilatkozatot elovastam és elfogadom. (Új ablakban nyílik)

A személyes adatok tárolásához hozzájárulok. A regisztrációkor megadott személyes adatokat és a rendeléshez szükséges adatokat azok törlésének kéréséig tárolhatja a rendszer az esetleges későbbi visszakereshetőség végett. A rendelés teljesítése és lezárása után kérheti ezen adatok törlését, addig azok tárolása mindenképpen szükséges!

maradjak bejelentkezve