Kedves ügyfelünk!
A futárszolgálatoknál elkezdődött a Karácsonyi szezon, így sajnos a jelenlegi várható szállítási idő: átlag 2-3 munkanap.
Javasoljuk e miatt, hogy olyan címet adjon meg, ahol nap közben valaki biztosan át tudja venni a küldeményt, mert lehet utána megint csak 2-3 napra fogja tudni vinni a futár a csomagot!
Sajnos nem tudunk ezzel mit kezdeni, de célszerű úgy számolni, hogy a csomag nem biztos, hogy másnapra odaér. A megértést a nevükben is köszönjük!

Regisztráció

Szállítási cím (postacím):

Személyes átvétel és Csomagpontos átvétel esetén is kitöltendő, de ezen esetekben a választott módon és helyen lesz átvehető a rendelés.

Számlázási cím: azonos a postacímmel?

Jelölje meg ezt a négyzetet, ha kér értesítést (hírlevelet) az akciókról. Ezt később a Személyes Profil menüben bármikor kikapcsolhatja. Nem Spamelünk, havonta maximum 1 hírlevelet küldünk, és az adatokat harmadik félnek nem adjuk ki!

Az ÁSZF-t és az Adatkezelési Nyilatkozatot elovastam és elfogadom. (Új ablakban nyílik)

A személyes adatok tárolásához hozzájárulok. A regisztrációkor megadott személyes adatokat és a rendeléshez szükséges adatokat azok törlésének kéréséig tárolhatja a rendszer az esetleges későbbi visszakereshetőség végett. A rendelés teljesítése és lezárása után kérheti ezen adatok törlését, addig azok tárolása mindenképpen szükséges!

maradjak bejelentkezve