Kedves ügyfelünk!
A korona vírus miatti változásokra külön menüpontot hoztunk létre, melyet folyamatosan frissítünk (főmenüben találja). Gödi üzletünkben a személyes átvétel átmenetileg szünetel! A futáros kiszállítások továbbra is indulnak! Kérjük, ha további kérdése merülne fel, előbb a menüpontban tájékozódjon! Köszönjük!
 

KIEMELT AKCIÓ! Legrand túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozóaljzat, RJ45 vonalvédelemmel, 694670

Listaár:  7.239 Ft
 (5.700 Ft +ÁFA) /db 
Fogyasztói ár: 5.588 Ft
 (4.400 Ft +ÁFA) /db 
Akciós ár: 4.572 Ft
 (3.600 Ft +ÁFA) /db 
Elérhető: Azonnal (raktáron van) 
Termékkép:Legrand túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozóaljzat, RJ45 vonalvédelemmel, 694670

Megvásárolom
(4.572 Ft/db, azaz 3.600 Ft+ÁFA/db )

Részletek:

Gyártó: Legrand

Legrand túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozóaljzat, RJ45/RJ11 vonalvédelemmel.
Cikkszám: 694670

Túlfeszültség-védelemmel ellátott földelt csatlakozóaljzat az oldalán található 2xRJ45 (IN és OUT) aljzattal. Az aljzat ADSL kompatibilis RJ45/RJ11 csatlakoztatási lehetőséggel.
Ideális otthonokba, irodákba, szállodákba, utazáshoz. Egy eszközzel több funkció biztosítása is megoldott, a megszokott Legrand minőségben.
Biztonság & minőség: a túlfeszültség-levezetővel rendelkező elosztósorok mellett új termékként jelentek meg a túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozóaljzatok. Ezek a termékek is teljes védelmet biztosítanak az egész vonalon. Védik a rácsatlakoztatott eszközöket (mobiltelefonok, tabletek stb.) a túlfeszültség és a villámcsapások ellen. A túlfeszültség-levezető állapotáról a LED-es jelzéssel kapunk tájékoztatást.
Praktikum: amíg a dugaljba csatlakoztatott számítógépünket – vagy bármely mást: kávéfőző, mosógép stb. – biztonságban üzemeltetjük, egyszerre 2 eszköz is tölthető/működtethető ugyanarról a „készülékről”.
Design: A terméken lévő - csúszásgátló felülettel bevont - előre kialakított helyen könnyen elhelyezhető a töltés alatt álló telefon, így az mindig kéznél van, és nem esik le.

Megvásárolom
(4.572 Ft/db, azaz 3.600 Ft+ÁFA/db )