UPS és Akkumulátor Webáruház, Szerviz
Szünetmentes táp, akkumulátor, túlfeszültség

 

Noco Genius 5 akkumulátor töltő 6V/12V 5A AGM/Lithium
Mennyiségi egység (1 egység ezt takarja): 1 db

Kosárba rakom

Ára: 43.434 Ft
 (34.200 Ft +ÁFA) /db 
Elérhető: 1-3 nap  0-0-0
Termékkép:

43.434 Ft/db 34.200 Ft+ÁFA/db

Részletek:

Gyártó: Noco

Noco Genius 5 6V/12V 5A automata akkumulátor töltő.
Ajánlott: 12-65Ah között.

A töltő klasszikus ólom-savas, gondozásmentes, Super MF, GEL, VRLA, AGM, ipari és Lithium-ion (lítium-ion) akkumulátorok töltésére alkalmas 120Ah kapacitásig valamint csepptöltő üzemmódban bármely kapacitású akkumulátorhoz.
A Genius 5 töltőt szervizek és átlagos felhasználók igényeihez tervezték, akiknek első osztályú minőségre, egyszerű használatra és kényelemre van szükségük a töltés során. A Noco Genius 5 a töltésen kívül az akkumulátor karbantartására is megfelelő választás (töltött állapotban tartja akkumulátort). Előnye, hogy lehetőség van az akkumulátor állandó csatlakoztatására a töltőhöz. A töltő memóriával is rendelkezik, áramszünet esetén megjegyzi a legutolsó töltési módot és az áramszünet után ezzel a töltési móddal folytatja a töltést. Rendelkezik automatikus hőmérséklet-szabályozással valamint a teljes töltést a váltakozó áramú bemenet ingadozásai ellenére is végrehajtja. A Genius 5 töltő a mélykisütött akkumulátorokat (1V-s feszültségtől) a deszulfatációs üzemmód segítségével próbálja feltölteni, de a Force üzemmódban a 0V-ra lemerült akkumulátorokkal is megpróbálkozik.

Akkumulátora rendszeres töltésével minimálisra csökkentheti a szulfátosodás okozta károkat akkumulátorában, különösen télen, amikor az akkumulátorát nem használja rendszeresen.

- 6V és 12V akkumulátorokhoz tervezték
- folytatja a töltést újraindítás után
- rövidzárlat elleni védelem, polaritásvédelem
- kiegészítők széles választéka rendelhető hozzá
- töltés 1V-tól, Force üzemmódban 0V-tól
- karbantartási üzemmód
- masszív szerkezet (ha kiesne a kezéből, legyen ami védje)
- kisebb méretek az előző verzióhoz képest
- IP60 védettség

43.434 Ft/db 34.200 Ft+ÁFA/db