Kérdések, válaszok

Karcos akkumulátor

Kérdés:

Tisztelt Áruház!
A napokban vásároltam egy akkumulátort, de az csomagolás nélkül érkezett, illetve rajta karcolásnyomok vannak. Ez már használt volt, vagy így néz ki eleve?

Az upsakku.hu válasza:

Tisztelt Vásárló!
Az akkumulátorok gyűjtő csomagolásban érkeznek, a kisebbek jellemzően 8-10-es kartonokban, így bontatlan "gyári" csomagolást csak teljes karton esetén tudunk adni. Minden más esetben a kartont megbontjuk és külön csomagoljuk. Mivel az akkuk nem lég- és súrlódásmentesen vannak elhelyezve a kartonban, így óhatatlan, hogy karcos vagy polírszerű felületi nyomok legyenek rajtuk. Ez a gyári csomagolásban is ilyen lesz, de nyilván hatványozottan jellemző, ha még utána külön csomagolást kap és a futárszolgálat kiszállítja. A saruk sincsenek teljesen súrlódásmentessé téve szállításkor, így ezeken is előfordulhatnak karcolások. Ez minden akkunál ilyen sajnos. Ettől az akku még teljesen új, ami következik a gyártási dátumból is. Használt akkumulátorokkal nem foglalkozunk!
Raktárunkban egyébként bármikor megtekinthetőek a kartonok, bármikor szívesen kibontjuk bármelyiket, ezzel is igazolva, hogy szállítás után így néznek ki.