UPS és Akkumulátor Webáruház, Szerviz
Szünetmentes táp, akkumulátor, túlfeszültség

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Problémáját vagy igényét a leggyorsabban, a legjobb áron és a legjobb minőségben megoldjuk az egész országban!

- akkumulátor csere APC és bármi más típusú szünetmentes tápegységben akár szervizünkben akár helyszínen az egész országban
- szünetmentes tápegységek felmérése, javítása, szervizelése, szervize, teljes felújítása, karbantartása
- helyszíni igényfelmérés
- UPS rendszerek kiépítése

Kérjük lehetőség szerint minden rendelkezésre álló adattal e-mailben vagy árajánlatkérőnk segítségével keressen bennünket!
Szervizeseink a 2000-es évek eleje óta elég sok tapasztalattal rendelkeznek a különféle UPS-ek terén, a legkisebbektől a 3 fázisú óriás UPS-ekig a legkülönfélébb gyártókon belül.

Hozzuk-visszük szolgáltatás

Dunakeszi, Fót, Göd, valamint egész Budapest területén bármilyen készüléke van 1500VA-ig, mi elhozzuk, szervizünkben akkut cserélünk vagy megjavítjuk majd visszaszállítjuk. A szolgáltatás díja címenként 3000Ft+ÁFA (több készülék esetén is), plusz az esetleges akkucsere, javítás és anyagok költsége. A szállítást általában heti 1-2 alkalommal tudjuk megoldani. Az 1500VA feletti kélszülékek szállítása egyedi egyeztetés alapján történik.

Rólunk

A céget jelenleg ketten visszük főállásban, illetőleg több partnerünk és alvállalkozónk is van a speciális vagy nagyobb horderejű munkák elvégzéséhez. A szervizelésben, telepítésben és értékesítésben a 2000-es évek eleje óta van tapasztalatunk elsősorban APC készülékek terén, de a különböző gyártók palettáján már elég sok készülékhez volt szerencsénk. Így szívesen segítünk akár csak tanácsra van szüksége, akár a készülék kiválasztásában, akár szervizelésben. Kiterjedt partneri hálózatunkon keresztül pedig szinte bármilyen UPS problémára tudunk megoldást találni.