Kedves Ügyfelünk!
Üzletünk 2024.02.23-án szabadság miatt zárva tart. Maga a bolt nyitva lesz, így kikészített rendelések átvehetőek, illetve javítások leadhatóak és átvehetőek, de szakmai tanácsot adni, illetve telefonon segíteni ezen a napon nem tudunk. Kérjük írjon e-mail-t, vagy hétfőn keressen minket!
Köszönjük!

Átvételi módok, szállítás

 

Szállítási és átvételi módok részletes leírása:

( A teljes díjszabási táblázatunkat itt találja )


1) Személyes átvétel, illetve csoamgküldési cím: raktárunk, szervizünk és bemutatótermünk Váchartyánban:

Központi raktárunk és üzletünk Váchartyánban a fő úton található.
Raktár, szerviz, átadópont: 2164 Váchartyán, Dózsa Gy. u. 7.

Nyitva tartás és további információ a kapcsolat menüpontban érhető el.


2) Házhozszállítás a GLS vagy Csomagpiac futárszolgálattal:

Az elkészült csomagok általában 14h körül kerülnek átadásra a futárszolgálatnak, akik azt többnyire másnap, ritkábban harmadnap próbálják meg kézbesíteni. Sikertelen kézbesítés esetén második szállítási időpont kerül egyeztetésre. Szállítási dátumot és időpontot nem tudunk megadni!
Feladáskor e-mailt küldünk a várható érkezésről.
Budapestre saját futásunk által is szállítunk, ezek a kiszállítások általában minden héten kedden vagy szerdán indulnak. Részletes tájékoztatást megrendeléskor a kiválasztott szállítási módnál találhatsz.
 

3) Csomagpontra vagy automatába szállítás országosan:

A csomagokat országos csomagpontra szállítjuk a GLS segítségével, vagy pedig Easybox vagy GLS csomagautomatába is tudjuk kézbesíteni. A csomagok általában 1-2 napon belül kerülnek a kiválasztott átadópontra a feladástól számítva, de a hivatalos szállítási idő 5 munkanap, tehát sürgős küldeményt nem célszerű ide kérni!
Automata esetén a maximum csomagméretre fontos odafigyelni a kosárnál, mert túlméretes csomagot automatába nem tudunk kézbesíteni!


4) Trans-Sped Zero és raklap szállítás országosan:

A 30kg alatti csomagokat a Trans-Sped gyűjtőládákban szállítja, melyek előnye, hogy nem keletkezik felesleges műanyag és papír hulladék, mivel a ládák többször felhasználhatóak csomagolásra. Továbbá a vásárló átvételkor ellenőrizheti a termékek épségét és darabszámát is a futár jelenlétében, így megelőzve a későbbi reklamációkat.
Az extra nagy csomagokat raklapos áruként továbbítjuk.


5) Külföldi szállítás:
Szállító partnereink lévén szállítunk külföldre is, elsősorban a szomszédos országokba. Ilyen szállításról mindig kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben rendelés előtt!


Termékek elérhetősége, rendelési idő, átfutás:

Elég nagy raktárkészlettel rendelkezünk, a webshopban elérhető termékek nagyjából fele azonnal rendelkezésre áll, és a beérkező rendelések 75-80%-át raktárról azonnal ki tudjuk szolgálni.
A többi termék beszállítása általában 1-4 munkanapon belül megtörténik, nagyon ritka eset, amikor ennél többet kell várni, de ez esetben külön egyeztetünk a megrendelővel.