Kedves Ügyfelünk!
Az SPS SH inverterekből amíg a webshop mutat készletet addig van, de már csak pár darab, így mindenképpen a webshopban készítsen rá foglalást! Bolti átvétel esetén a készüléket csak 2 napig tudjuk félretenni, utána automatikusan a következő rendelőé lesz. Kiszállítás esetén természetesen küldjük amint beérkezik a rendelés.

Kérdések, válaszok

SH600 kérdések számítógéphez

Kérdés:

Laikusként tervezem számítógépem (gép, monitor, esetleg nyomtató) szünetmentes ellátását. Akárhogy is nézem, legszimpatikusabbnak (és legköltséghatékonyabbnak) a SH600 és egy Genesis NP 24Ah 12V UPS akkumulátor kombinációját találom. Kérdésem, mekkora az átkapcsolási idő, a hálózati áram megszűnése esetén zökkenőmentesen átvált a tápellátás? Szinuszos amúgy azért is szimpatikus, mert végszükség esetén - gondolom - üzemben lehet tartani vele a gázkazánt, illetve a keringető szivattyút is. (Katasztrófahelyzetben feltételezem, hogy egy hirtelen kiszerelt autóakkumulátorral aránylag hosszú időt is át tudok hidalni.) Lényeg a lényeg: alapvetően csak a számítógép és perifériáinak életben tartása a szempont, ezért az is fontos, hogy mennyire halkan üzemel (ez is kérdésem), a fent említett akku szobai használatra gondolom, teljesen megfelel, egy autóakkut azért nem használnék bent, csak az említett végszükség esetén. Az üzembehelyezés mennyire bonyolult? Elnézést kérek a kissé hosszúra sikeredett kérdéssorozatért!

Az upsakku.hu válasza:

Tisztelt tufako,
A készülék teljesen megfelel ilyen célokra is, az átkapcsolási idő minimális, számítógép nem veszi észre.
A halkságát tekintve van benne ventilátor, így ezzel számolni kell, hogy az bizony menni fog, tehát hálószobába nem ajánlanám, de az alapzajok mellett jellemzően nem kiugró a zajszintje.
Végszükség esetén természetesen mellétehető egy autó akku akár kazánhoz is.