Akkumulátor ár: Milyen költségekre számíthat, ha cserélni kell?

Válasszon minket, mert:

  • Kizárólag megbízható akkumulátorok közül választhat

  • Szünetmentes tápegységeit szakszerűen felújítjuk

  • Akkumulátoros kiegészítőinkkel még profibban dolgozhat

  • Szünetmentes és autó akkumulátorok mellett számos egyéb típust elérhet

  • Felújított készülékeket is valódi garanciával vásárolhat

  • Kedvező áron dolgozunk, és teljes szakmai támogatással segítünk Önnek

 

Akkumulátor ár

 

Az akkumulátor ár meghatározásában több tényező is szerepet játszik. Milyen típusú akkumulátort szeretne, és mihez tervezi használni? Szerencsére a webáruházunkban szabadidős és professzionális munkavégzéshez is kedvező áron talál profi akkumulátorokat és kiegészítőket.

 

Szünetmentes akkumulátor árak

 

Szünetmentes (UPS) akkumulátorok már kb. 1700 Ft-ért is kaphatók. Csomagban, például 20 darabos kiszerelésben azonban még kedvezőbb áron is hozzájuthat az UPS tápegységekhez készített akkumulátorokhoz.

 

Minél nagyobb az amperóra (Ah) mértéke, annál magasabb az akkumulátor ára. Amíg egy 12V-os 5Ah-s UPS akkumulátort 5.000 Ft-ért is megvehet, addig egy szintén 12V-os, de már 35Ah-s készülék kb. 23.000 Ft-ba fog kerülni.

 

Autó akkumulátor árak

 

Az autó akkumulátor árak az Ön gépjárműve típusától függenek. Az autó akkumulátorok költsége átlagosan 10.000 és 40.000 Ft közé tehető, de a gépjárművéhez természetesen többféle árkategóriájú akkumulátor közül is választhat.

 

Ha nem szeretné az akkumulátorban lévő desztillált vizet újra töltögetni, érdemes a gondozásmentes indító akkumulátorok közül választani. Ezek az akkumulátorok a magas indítóáram mellett rendkívül alacsony kisülési aránnyal rendelkeznek.

 

Habár egy profi autó akkumulátor ára magasabb az átlagosnál, de akár 50.000 indítást is könnyedén biztosít. Ez pedig hosszú évekre elegendő teljesítményt nyújt. Így Ön gyakori használat mellett is zavartalanul utazhat autójával.

 

AGM akkumulátor ár

 

Az AGM akkumulátorokat felitatott üvegszálakkal készítik. Ezeknek az üvegszálaknak köszönhetően az akkumulátorok még az erős rázkódással járó munkák során is kiválóan teljesítenek.

 

Mivel az Ön járművének típusa határozza meg a költségeket, ezért az AGM akkumulátor ára is az egyedi igényein múlik. Ha kedvező áron szeretne vásárolni, tekintse meg akkumulátor webáruházunkat!