UPS tápegységek - Védje elektromos eszközeit szünetmentesen

 

Válasszon minket, mert:

  • Kizárólag megbízható akkumulátorok közül választhat

  • Szünetmentes tápegységeit szakszerűen felújítjuk

  • Akkumulátoros kiegészítőinkkel még profibban dolgozhat

  • Szünetmentes és autó akkumulátorok mellett számos egyéb típust elérhet

  • Felújított készülékeket is valódi garanciával vásárolhat

  • Kedvező áron dolgozunk, és teljes szakmai támogatással segítünk Önnek

UPS

Az UPS tápegységek szünetmentes működést biztosítanak. Segítségükkel olyan elektromos eszközöket is működtethet, mint a számítógépek. A szünetmentes tápegységek lényege, hogy az üzemeltetett eszközök akkor is kapjanak áramot, ha a hálózati áramforrás például egy áramkimaradás miatt átmenetileg megszűnik.

Miért érdemes Önnek is UPS tápegységet használni?

Képzelje el, hogy hosszú ideje dolgozik a számítógépén, és hirtelen jön egy áramszünet. A már majdnem megírt e-maljei vagy adminisztrációs munkái kárba vesznek, és még a legjobb esetben is csak egy régebbi mentést tud visszaszerezni.

A szünetmentes (UPS) tápegységeket éppen arra tervezték, hogy adatai soha ne vesszenek kárba.

Az UPS tápegységek legfontosabb előnye, hogy megelőzik az áramkimaradások okozta adatvesztéseket. Ezzel rengeteg időt menthet egy áramszünet után, hiszen a készüléke nem fog kikapcsolni.

Meddig bírja az UPS tápegység akkumulátora üzemeltetni az elektromos eszközt?

A tápegység típusától függően a hálózati áramforrás megszűnését követően pár percig, de akár még órákig is használhatja a készülékét. A pontos időtartam az áthaladási idő alapján számítható ki.

Ha a szünetmentes tápegység akkumulátora már nem képes megbízható teljesítményt nyújtani, akkor automatikusan kikapcsol. Így hatékonyan védi a saját műszaki állapotát. A kikapcsolás előtt Ön pedig kényelmesen mentheti a feladatait.

Az UPS tápegységek megvédik az eszköz alkatrészeit?

Természetesen igen. Az adatmentés mellett a legfontosabb feladatuk a hardverek és alkatrészek védelme. Egy korszerű számítógépben akár egyetlen alkatrész meghibásodása is súlyos költségekkel járhat, ezért célszerű megelőzni a bajt.

UPS tápegységgel Önnek marad ideje elmenteni és befejezni a munkáit, illetve biztonságosan kapcsolhatja ki a számítógépét. Áramkimaradáskor sem kell aggódnia az alaplap vagy a videokártya és egyéb alkatrészek elromlása miatt.

Mi az UPS tápegységek legkevésbé kiemelt, de annál fontosabb előnye?

Emlékszik a legutóbbi áramkimaradásra otthonában? Valószínűleg gondtalanul használta a számítógépét, majd elsötétült a monitor és kikapcsolt a gép. Nem csak fontos dokumentumok veszhettek kárba, de alkatrészek is sérülhettek.

Az UPS tápegységek azonban nyugodt munkavégzést biztosítanak, hiszen nem kell többé féltenie adatait és készülékeit egyetlen jövőbeli áramkimaradás alkalmával sem. Ön mindig kényelmesen dolgozhat, mivel a szünetmentes akkumulátor 0-24 készenlétben áll.

Hogyan érdemes szünetmentes tápegységet választani?

Nem mindegy, hogy a szünetmentes tápegységet kamerarendszerhez vagy nagyteljesítményű számítógéphez fogja-e használni. Érdemes vásárlás előtt felmérni a teljesítménnyel kapcsolatos pontos igényeket.

Számos esetben a hagyományos 230V-os UPS tápegységek jelentik a megoldást. Az akkumulátor kapacitásától függ, hogy a szünetmentes tápegység meddig bírja az üzemeltetést. Az akku csere kb. 5 évente esedékes.

Válasszon olyan UPS tápegységet, amely elegendő időt biztosít Önnek feladatai elvégzésére. Ha áramkimaradás esetén minden feladatot el szeretne menteni, érdemes 10-15 percnyi üzemeltetést nyújtó tápegységet választani.

Ha több használati időre van szüksége, akkor a nagyobb akkumulátorral felszerelt szünetmentes tápegységek között célszerű szétnézni. Segítségükkel akár órákig is használhatja számítógépét és egyéb elektromos eszközeit.

Az UPS tápegységek tehát áramszünet közben is megvédik a munkáit és elektromos készülékeit. Így Ön nyugodtan elmentheti a fontos tartalmakat, és gondtalanul használhatja eszközeit.

Kérdése van?

Még nem tudja, hogy melyik tápegységet lenne érdemes választani? Keressen minket bizalommal, és szakszerű segítséget nyújtunk Önnek!