Akku csere szünetmentes tápegységekben

 

Válasszon minket, mert:

  • Kizárólag megbízható akkumulátorok közül választhat

  • Szünetmentes tápegységeit szakszerűen felújítjuk

  • Akkumulátoros kiegészítőinkkel még profibban dolgozhat

  • Szünetmentes és autó akkumulátorok mellett számos egyéb típust elérhet

  • Felújított készülékeket is valódi garanciával vásárolhat

  • Kedvező áron dolgozunk, és teljes szakmai támogatással segítünk Önnek

Akku csere

Az akku csere bizonyos időközönként a szünetmentes tápegységeknél is szükséges szokott lenni. Mit érdemes ilyenkor tenni, hogy ugyanolyan hatékonyan működjön minden a jövőben is? Ismerje meg a fontos tudnivalókat alábbi cikkünkből!

Akku csere UPS tápegységekben

Amikor a szünetmentes tápegységéhez keres csere akkumulátort, akkor ritkán talál az eredeti gyártótól származó típust. A tápegységek gyártói ugyanis néhány év után megszüntetik az adott termék támogatását, és már csak az újakhoz készítenek akkumulátorokat.

Az akku csere azonban már a szünetmentes tápegységeknél is egyszerűen elvégezhető feladat. Az ideális termék kiválasztása egyszerű, hiszen az akkumulátorok leírásában a gyártók feltüntetik a támogatott tápegységek listáját.

Hogyan érdemes akkumulátort cserélni a tápegységeknél?

Ha az akku csere szünetmentes tápegység kapcsán merül fel, akkor célszerű legalább az eredeti akkumulátor teljesítményét biztosítani. Érdemes az eredeti akkumulátort nagyobb amperórás típussal helyettesíteni, ha a fizikai mérete engedi.

A cserélhető akkumulátoros UPS tápegységeken legtöbbször alul található az akkumulátor hozzáférés. Általában két csavar eltávolításával és két gomb lenyomásával már el is végezhető az akku csere.

Amikor eltávolítja a régi akkumulátort, figyeljen oda a vezetékek jelenlegi bekötésére. Habár az új akkumulátorok és vezetékek már színek alapján is összeköthetők, mégis érdemes az akkumulátor eltávolítása előtt ellenőrizni az összekötést.

Mikor szükséges az akku csere egy szünetmentes tápegységben?

Ha valóban profin szeretné a szünetmentes tápegységet üzemeltetni, érdemes az akku csere időpontját előre kijelölni. Számos IT vállalkozás pontosan előre meghatározza az akkumulátor cseréjének idejét.

De meddig bírja egy akkumulátor az UPS tápegységekben? Általában 3-5 évig, viszont ez függ az akkumulátor típusától és igénybevételének idejétől is. Ha biztosra szeretne menni, célszerű kb. 4-5 évente elvégezni az akku cserét.

Milyen látható jelei vannak, ha eljött az akku csere ideje?

A legegyszerűbb ellenőrzési módszer, ha megtekinti a szünetmentes tápegység akkumulátorát. Ha az akkumulátor duzzadt vagy deformálódott, akkor valószínűleg már a teljesítményével is gondok adódnak.

Soha ne várja meg, amíg az akkumulátor teljesen eldeformálódik vagy végleg felmondja a szolgálatot. A meghibásodott akkumulátor ugyanis komoly károkat okozhat a tápegységben, és jelentősen csökkentheti a teljesítményét.

Ha új akkumulátorral szeretne gondoskodni a szünetmentes tápegysége zavartalan működéséről, akkor a webáruházunkban kapható akkumulátorok jelentik a megoldást.

 
 

Akku csere szükséges a szünetmentes tápegységében?

  •  Az akkumulátor cseréje és a készülék javítása is kényelmesen megoldható, ha szakembereinkre bízza a feladatot. Szakmai segítséget is szívesen nyújtunk, hiszen sokszor már az első telefonbeszélgetés során megfejtjük a probléma okát.

  • Az akkumulátort rövid idő alatt újra cseréljük, hogy rendeltetésszerűen működjön a tápegysége. Az akku cserét szervizünkben vagy az Ön otthonában is elvégezzük.

  • Az akkumulátor cseréjéről pénztárcabarát áron gondoskodunk. Az akku csere vagy javítás díja kedvező, és szakembereink több mint 10 éves tapasztalattal állnak az Ön rendelkezésére.

Ha Ön is kedvező áron és szakszerűen szeretne akkumulátort cserélni, vegye fel velünk a kapcsolatot!